عزيزا...سيفي در اين مراسم با بيان اينكه كيفيت نان به عوامل مختلفي بستگي دارد خاطر نشان كرد: توليد گندم با كيفيت ، نگهداري خوب و تهيه آرد مناسب از عوامل تأثيرگذار در ارتقاء سطح سلامت نان مي باشد. فرماندار با اشاره به اينكه مهمترين عامل در پخت نان هنر يك نانوا است افزود: هر نانوا به عنوان يك هنرمند شناخته مي شود كه مي تواند با علاقه و ذوق خود نان خوب و مناسبي را به مردم عرضه نمايد. وي اظهار داشت: در چند سال اخير و با شروع هدفمندي يارانه ها شاهد بهبود كيفيت نان در يزد بوده ايم كه با گذشت زمان از كيفيت آن كاسته شده است. فرماندار گفت: برگزاري دوره هاي آموزشي هدفمند و اصولی نانوایان در ارتقاء کیفیت و سلامت نان نقش اساسی دارد از این رو نانوایان باید توجه ویژه به تولید نان مناسب داشته باشد تا رضایت مردم نیز حاصل شود. سيفي در پايان به روز نمودن تجهيزات واحدهاي خبازي را لازم و ضروري دانست و اعلام كرد: در اين زمينه نيز اداره كل غله استان با همكاري ساير نهادهاي ذيربط مقدمات كار را فراهم كرده و در آينده اي نزديك با ارائه تسهيلات گام مناسبي در اين خصوص برداشته مي شود. لازم بذكر است در اين مراسم از 22 نفر از نانوايان برتر شهرستان يزد تقدير شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 08,نوامبر,2024